12 januari 2014

#2

Allmänt

2. En bild på dig och några nyfunna vänner.
 
 
I höstas flyttade jag som sagt till Göteborg och det är jag inte ensam om. Runa och Kristine gjorde samma sak när de lämnade Norge och ville ut på nya äventyr. Runa har jag känt lite i några år efter att vi alltid tampats mot varandra på oringen men vi brukade mest säga hej och sen var det inte mycket mer med det. Kristine träffade jag för första gången nu i höst och eftersom jag visste vem Runa var så började vi prata mer och mer.
Anna har jag känt i många år, men aldrig särskilt bra som kanske många av er tror. Det var nu i somras när vi var på Junior Camp Sälen som vi helt plötsligt blev jättebra kompisar direkt. Vi valde att bo i samma rum och sen låg vi där om kvällarna och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi sov, tränade, åt, gick och köpte glass, ja, vi gjorde nästan allt ihop den veckan. Sen när vi åkt hem fortsatte vi hålla kontakten och hängde en del på oringen. Efter ett tag när jag visste att jag skulle flytta till gbg och inte visste var jag skulle bo så hörde jag av mig till Anna och söndagen den 18 Augusti flyttade jag in i Mölnlycke hos familjen Wallin. Nu är Anna en av mina allra bästa vänner och jag har riktigt roligt tillsammans med de alla tre! Hoppas på att de stannar i götet i flera år! 
POWPOW!
 

6 januari 2014

#1

Allmänt

1. Presentation av dig själv.

Jag heter Agnes Maria Elisabeth Leo och är 19 år, fyller 20 år den 7 April detta år.
Jag är uppvuxen i Värnamo som ligger i de mörka skogarna i småland.
Jag har hela mitt liv varit envis och bestämd och har gärna inte fel. Har jag fel erkänner jag det oftast inte.
Jag är född med en vinnarskalle och med stor målmedvetenhet.
 
 
I somras tog jag studenten från Eksjö Gymnasium och flyttade hem till Värnamo igen efter att ha bott i Eksjö i tre år. Där studerade jag det naturvetenskapliga programmet och gick ut med bättre betyg än jag anat. Detta ledde till att jag kom in på arkitekturlinjen på Chalmers tekniska högskola i Göteborg där jag nu pluggar.
 
Jag har i hela mitt liv satsat på orientering som har tagit upp fler timmar av min vardag än något annat. Jag springer flera mil i veckan bara för att lyckas inom en idrott som så många inte ens vet vad det är. Det är svårt att beskriva varför jag älskar min sport så mycket men antar att man själv måste orientera för att förstå. Jag har sedan 2007 tävlat för Bredaryds SOK. Min moderklubb är OK Stigen. Att nå världseliten en dag har alltid varit drömmen.
 
 
 
Jag som person är väldigt öppen. Har aldrig haft svårt för att hitta nya vänner utan har väldigt lätt att socialisera och anpassa mig.
Gör alltid saker i sista stund och att planera har aldrig varit min styrka.
Tror att många andra ser mig som någon som gärna tar ledarrollen och vill bestämma. 
Annars så gillar jag att prata i timmar, köpa lite för mycket kläder och att baka.
 

5 januari 2014

Utmaning

Allmänt

Eftersom Januari är en ganska tråkig månad och eftersom jag nästan aldrig har något roligt att skriva om så tänkte jag att jag kör en utmaning här på bloggen. Kommer nog inte skriva varje dag men ska försöka svara på alla punkterna. 
 
1. Presentation av dig själv.
2. En bild på dig och några nyfunna vänner.
3. En plats som haft stor inverkan på dig.
4. Det bästa med 2013.
5. Ett sommarminne.
6. Om din familj.
7. Ditt största intresse.
8. Din bästa orienteringstävling. 
9. Ditt värsta orienteringsminne.
10. Din nuvarande stad och utbildning.
11. 5 saker ingen vet om dig.
12. Bilder på din bostad.
13. Mål inför 2014.
14. Så här såg du ut när du var liten.
15. Vad som får dig att gå upp på morgonen.