JAG ÄR KLAR, alltså WOHOOOO!!
Stressen i detta moment har varit helt sjuk. Aldrig stressat såhär mycket eller suttit så länge i skolan som jag gjort de senaste veckorna. Men jag klarade det, eller VI klarade det! Det är med mycket hjälp från min gruppkamrat som gjort det möjligt för mig att ändå kunna åka iväg på tävlingar varje helg. Stort tack till Olle som tagit största bördan detta projektet :) 
 
 
 
Idag har jag gjort absolut ingenting och det har varit bästa dagen på länge. Nu ska jag börja plugga lite igen (okej, kursen är inte helt över bara för att inlämningen är det) sen ska jag försöka ta mig till GMOK-stugan och äta kvällsmat. Har inte tränat på några dagar nu, förutom att sätta ut/plocka in kontroller till Smålandskaveln, eftersom jag känt mig hängig. Känner mig fortfarande inte helt frisk men hoppas på att kunna springa imorgon!
 
Puss och Kram

13 oktober 2014

When the day comes

Allmänt

Hej på er.
Har haft bloggen skyddad ett tag, mest för att jag inte riktigt hunnit med den men också för att få skriva för mig själv. Just nu är livet kaos, men det börjar bli bättre vilket känns bra.
Jag har på sista tiden hunnit med att springa tre SM distanser, JEC, 25-manna och flyttat till en egen liten lya i Studiegången. Så nu har jag nära till träningen vilket är guldvärt.
Till helgen ska jag vara kvar i Götet vilket ska bli huuur skönt som helst. Tror inte många förstår hur mycket det sliter och hur mycket tid det tar att resa land och rike runt varje helg.

I veckan är det SM-fest också, och såklart mycket plugg. Var vecka är den andra lik...