29 augusti 2013

Work hard, play hard

Allmänt

Rubriken summerar mitt liv just nu. Nollningen har snart pågått i två veckor, mitt första projekt ska vara klart imorgon och jag har varit i Göteborg i snart 12 nätter.
Jag är väldigt trött just nu och har en väldigt stor klump i magen. Jag vet fortfarande inte om detta är utbildningen för mig men jag älskar staden och har hittat nya fina kompisar!

I veckan har vi haft två sittningar, en med Disney-tema och en med The Great Gatsby-tema tillsammans med industriellekonomi. Det har varit riktigt kul med mycket spex och framträdanden. Vi har även hunnit med stadsvandring i Göteborg, bussresa i Göteborg till en massa olika byggnader och en pengainsamling till läkare utan gränser. Hela Chalmers fick ihop 140.000 kr vilket är sjukt bra! Tänk vad många liv vi räddat nu!

 

22 augusti 2013

HEJ!

Allmänt

HEJ HEJ HEJ! Det var inte igår eller förrgår eller en vecka sen heller för den delen.
Det har hänt väldigt mycket i mitt liv sen jag skrev senast. Jag har tagit studenten, börjat universitetet och flyttat till Göteborg. Otippat kanske alla tänker, men ingen tänker det mer än jag. Jag skulle ju inte börja plugga. Jag skulle jobba och leva livet i ett år hade jag bestämt mig för. Att livet kan ta sjukt snabba vändningar är något jag fått lära mig under de senare åren. För nu sitter jag här, i ett rum i ett gigantiskt hus i Mölnlycke. Om jag överlever? Det får vi se, men som min lärare sa till mig igår: man blir inte arkitekt på en dag.