30 september 2013

Here We Go Again

Allmänt

Påväg till skolan nu. Tog en välbehövlig sovmorgon då jag knappt kunde gå upp ur sängen klockan 7 när alarmet ringde. Snuvan kom tillbaka idag också. Den kommer och går lite som den själv tycker...

Helgen tänker jag inte berätta om för då blir det bara ännu ett deppinlägg. Höstens SMtävlingar skrynklar jag ihop och trycker ner i en papperskorg. Det har inte riktigt gått som jag velat och vet att jag har kapaciteten till så jag bestämmer mig nu för att titta framåt och inte bakåt!
Imorgon åker jag till Södertälje och bästa Frida för att sedan på onsdag åka till Frankrike och springa junior EM. Ska bli SÅ kul och en ny erfarenhet. Det bästa ska bli att få bära Sveriges färger. Jag har gjort det en gång tidigare, då på skol-VM, och jag minns hur stolt man var!

26 september 2013

OTUR

Allmänt

Nu sitter jag här med min gamla vanliga otur igen. Foten bultar efter gårdagens snedsteg och jag håller tummarna för att den har slutat bulta till klockan två imorgon. För då var det ju tänkt att jag skulle ta revansch...

23 september 2013

SM Final

Allmänt

Jag var inte ensam om att ha gjort årets sämsta lopp i kvalet. Så motståndet i bfinalen var också ganska tufft. Jag gjorde återigen ett dåligt lopp men efter att mest ha stått och tyckt synd om mig själv vid starten så räknade jag inte med något annat.

Nu är det bara att ta nya tag till nästa helg. Då ska jag inte se finalen som en självklarhet utan tagga till i kvalet också.

Helgen har förutom dålig orientering bestått av regn, kyla, kärlek från saknade fina vänner och bra klubbhäng. Vi bodde på Scandic Backadal och åt hotellfrukost varje morgon. På lördagen var vi ute och åt och jag beställde spare ribs. När jag fick in maten trodde jag det var ett skämt. Jag fick in en hel tallrik med bara kött. Haha för att äta upp allt så fick jag ta hjälp av alla de andra.

Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag ska jag bygga klart min landskaps modell. Visar bild på den när den är klar!