Hej!

Fått lite klagomål från både familj och vänner att det händer alldeles för lite här (som vanligt) så jag tyckte det var dags att skriva några ord.

Just nu har jag påsklov och det spenderar jag i fjällen. Väldigt bra att samla kraft och energi inför sista rycket i skolan. Ja, det är ju just det. Ett sista ryck. En kurs kvar innan kandidatexamen. Det är skrämmande hur fort det har gått. Det känns som det var igår jag stod på avenyn och fick se mina klasskompisar för första gången. Då kände jag mig både osäker och nyfiken. Nu känner jag mig trött, men också nöjd. Tre år på denna utbildning har varit som jag nämnt så många gånger förr, mycket tuffare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Mycket slit, men också mycket lärdom. Lärdom om saker jag inte visste något om eller ens stött på tidigare.

Så, det finns alltså lite krafter kvar som förhoppningsvis kommer räcka någon månad till. Jag ska under dessa veckor (om jag förstått uppgiften rätt) rita ett nytt förslag över Åbys Fritidscentrum och komplettera det med en inomhusarena. Jag har valt att fokusera på en friidrottsarena som ska kompletteras med ett intilliggande gym och rehabcenter. Valet var ganska lätt eftersom jag då kan använda mig av egna erfarenheter och applicera dessa på mitt förslag. Spenderade många av förra veckans timmar på google och pinterest för inspiration.

Ni är också många som varit nyfikna på vad jag ska göra i höst. Har varit ganska övertygad om att plugga tre år och sedan ta ett studieuppehåll, och jag har aldrig varit så säker som nu. För att göra mina två sista år så givande som möjligt så tror jag det bästa är att först samla ny energi för att sedan göra praktik och uppleva arbetslivet.
Planen är i alla fall att till hösten lämna Göteborg och flytta till Oslo. Egentligen var det dit jag ville redan efter gymnasiet. Eller dit jag och Anna ville. Men skolan kom emellan och jag hamnade på västkusten istället. Men nu planerar jag alltså att förflytta mig ännu mer åt väst. Där tänker jag söka jobb och planen är att börja träna lite mer. Jag är sugen på att både sänka tider på löplopp men också lära mig orientera igen. I alla fall utveckla min tekniska förmåga som havererat sedan jag började plugga. Nej, riktigt så illa är det inte. Jag vann ju faktiskt en tävling förra helgen. Klapp på axeln!

 
 
 
Även fast det verkar som jag dragit på mig ännu en dunderförkylning så hoppas jag på att kunna ge mig ut i backen snart. Igår var första gången på 5(?) år som jag stod på ett par slalomskidor. Jag gick från blåbär till lite bättre på bara några åk och det var faktiskt riktigt kul! Räknar med att det blir några mer åk innan vi åker hem på söndag. Då väntar Göteborg och en födelsedag som ska firas. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress