5 december 2013

SAKNAD

Allmänt

Nu sitter jag här igen. Det var visst en månad sen sist men tiden går så sjukt fort. Skolan rullar på med projekt efter projekt. Har ritat kapell, gjort sekvenser i olika tempon, haft färglära och just nu ritar jag en bastu. Den ska vara placerad på en udde ute i delsjön (en sjö i Gbg för er som inte vet). Jag funderar på att göra min likt en diamant, gärna med glasväggar så att det ser ut som att det skimrar om den. Mer om det när den är klar, vilket den ska vara nästa vecka!
 
Annars då? Nja, sådär just nu. Vaknade upp med halsont imorse och jag har en höft som bestämt sig för att strula lite med mig men jag kämpar på. Får se till att ta det lugnt några dagar och hoppas på att det inte ska bli någon längre viloperiod. 
 
Jag var nyss inne på Lauras och Josefines bloggar och läste inlägg som båda handlade om tiden i Eksjö. Eller iallafall om oss som gick där. Och det är något jag saknar nästan varje dag. Jag saknar inte själva Eksjö särskilt mycket, men jag saknar de människor som jag lärde känna på djupet och som blev mina bästa vänner. Så att träffa de inom en snar framtid hade ju inte suttit fel! Här kommer några bilder, från vår studentbal i våras, på (nästan) alla underbara människor som jag träffade nästan varje dag konstant i tre års tid. JAG SAKNAR ER